Ανάπτυξη Εφαρμογών 2018-06-12T13:20:07+00:00

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Loading...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ

Το λογισμικό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη κάθε επιχείρησης, καθώς επιτρέπει σε μια επιχείρηση να μειώσει τον χρόνο και ταυτόχρονα να αυξήσει την ακρίβεια. Επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις να μειώσουν το τεράστιο εργατικό δυναμικό. Πολλές φορές καθίσταται σημαντικό για μια επιχείρηση να προσλάβει έναν σύμβουλο λογισμικού για τις πιο εξελιγμένες ανάγκες. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε κατά την επιλογή των υπηρεσιών συμβούλου λογισμικού για την επιχείρησή σας:

Γνώση της Τελευταίας Τεχνολογίας

Μια από τις πιο αποτελεσματικές ιδιότητες ενός επιτυχημένου προγραμματιστή λογισμικού είναι ότι πρέπει να παραμείνει ενήμερος με τις τελευταίες τεχνολογίες, το IT εξελίσσεται σε συνεχή βάση και αυτό που έχει σημασία σήμερα μπορεί να μην είναι σχετικό μετά από μερικούς μήνες. Έτσι, ένας ιδανικός σύμβουλος λογισμικού πρέπει να συνεχίσει να αποκτά νέα σύνολα δεξιοτήτων και να μάθει νέες τεχνολογίες. Όταν πληρώνετε προγραμματιστή λογισμικού για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, η πρώτη ερώτηση για να τον ρωτήσετε είναι εάν είναι ενήμερος με τις τελευταίες τεχνολογίες των πεδίων του. Είναι επίσης σημαντικό να κάνετε κάποια έρευνα από την πλευρά σας είναι ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να του ρωτήσετε τα βασικά ερωτήματα σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξασφαλίσετε ότι διαθέτει πραγματικά τις σχετικές δεξιότητες.

Καλός στην επιλογή της πιο ιδανικής τεχνολογίας για την ανάγκη ενός πελάτη

Εκτός από το γεγονός πρέπει να είναι ενήμερος με τις τελευταίες τεχνολογίες, ο ιδανικός προγραμματιστής λογισμικού θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει μια ιδανική τεχνολογία που θα πρέπει να συνδυαστεί τέλεια με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και να ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σας.

Επικοινωνηστε

Η μεγάλη μας ομάδα προγραμματιστών  έχει αναλάβει  την ανάπτυξη μερικών από τα πιο εξελιγμένα έργα ανάπτυξης λογισμικού ανά τον κόσμο. Συνδυάζοντας ομαλά την εύκολη διασύνδεση με την πιο ισχυρή και ασφαλή βάση υποστήριξης, οι προγραμματιστές μας σας προσφέρουν τα πιο ξεχωριστά έργα ανάπτυξης λογισμικού για να ανταποκριθούν στις κρίσιμες επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Αποκλειστικές υπηρεσίες

Προσφέρουμε αποκλειστικές υπηρεσίες στην ευρεία πελατειακή βάση για την ανάπτυξη εξατομικευμένων σχεδίων λογισμικού ικανών να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές επιχειρηματικές σας ανάγκες, ενώ παράλληλα υπόσχονται την απλή φιλική προς το χρήστη διεπαφή και συνοπτικές επιλογές εντολών. Όλα τα προγράμματα λογισμικού μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία κατά τη διάρκεια διαφόρων σημαντικών και δευτερευουσών εργασιών.

Σύγχρονες τεχνολογίες

Αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, σας προσφέρουμε ένα σπάνιο συνδυασμό οικονομικότερου κόστους και υψηλής απόδοσης. Διασφαλίζουμε ότι θα απολαμβάνετε την πολιτική μας για δίκαιες τιμές και όλες οι υπηρεσίες μας θα πρέπει να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας.

Καινοτόμος μεθοδολογία

Η μεθοδολογία μας επιτρέπει να μειώσουμε το χρόνο και το κόστος ενώ παράλληλα να ενισχύσουμε τη λειτουργική αξία των έργων μας. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε τις πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού που θα σας επιτρέψουν να δώσετε ένα πρωτοποριακό πλεονέκτημα στη βιομηχανία.

Επικοινωνια

Προσφέρουμε μερικές από τις πιο εξελιγμένες και εξατομικευμένες εξελίξεις CMS που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια καλύτερη υποδομή για τη διαχείριση των επιχειρηματικών σας δεδομένων και περιεχομένου με πιο επαγγελματικό και διατεταγμένο τρόπο, διευκολύνοντας έτσι τα κριτήρια διαχείρισης και δημοσίευσης του περιεχομένου με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Καλύτεροι πόροι για ανάπτυξη CMS

Χρησιμοποιούμε την ανάπτυξη CMS ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ελίτ ιστοσελίδες στο Joomla, Drupal και WordPress κλπ. Πρόκειται για μερικές από τις πιο αξιόπιστες και δοκιμασμένες πλατφόρμες. Τέτοιες πλατφόρμες μας βοηθούν να μεγιστοποιήσουμε την οπτική σας κομψότητα και να αυξήσουμε τον αντίκτυπό σας.

Αναλυτική διαδικασία ανάπτυξης

Συνεργαζόμενοι στενά με εσάς, κατανοούμε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες και αναπτύξαμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάπτυξης CMS, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ξεκάθαρα καινοτόμες και εντυπωσιακές ιστοσελίδες για καλύτερη απήχηση στο κοινό.

Διαφορετικές απαιτήσεις έργου

Είμαστε πολύ έμπειροι στην ανάπτυξη διαφορετικών τύπων έργων διαχείρισης περιεχομένου, καταλαβαίνουμε επίσης ότι οι επιχειρηματικοί στόχοι συνεχίζουν να τροποποιούνται σύμφωνα με τις επείγουσες απαιτήσεις. Ως εκ τούτου, σας προσφέρουμε τις πιο προσαρμόσιμες λύσεις CMS που είναι εξαιρετικά εύκολο να ενημερωθούν και να χρησιμοποιήσετε μια πολύ εύκολη διασύνδεση για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

Επικοινωνια

Χρειάζεστε μια ενιαία εφαρμογή, υπηρεσία λογισμικού ή module backend; Μπορούμε να δημιουργήσουμε το αυτόνομο λογισμικό σας γρήγορα και οικονομικά για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Η Active Solutions ειδικεύεται στην ανάπτυξη προσαρμοσμένου λογισμικού για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, χτισμένο σύμφωνα με τις ακριβείς απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε τη συγκεκριμένη ιδιότητα λογισμικού που αναζητάτε.

Επικοινωνια