Ανάπτυξη Σε Κινητά 2018-06-12T13:20:25+00:00

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ

Loading...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ

Οι συχνές κυκλοφορίες της Apple έχουν εμψυχώσει τους προγραμματιστές του iPhone να βοηθήσουν τους επαγγελματίες πελάτες τους που ενδιαφέρονται να απολαύσουν τα πιο ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην αγορά και είναι έτοιμοι να ασκήσουν τις καινοτόμες δεξιότητές τους και τις καλύτερες γνώσεις τους για την ανάπτυξη των πιο χρήσιμων εφαρμογών. Με όλο και μεγαλύτερο αριθμό ηλικιακών ομάδων που συμμετέχουν στην ενεργή ομάδα των χρηστών App που διαθέτουν μια εφαρμογή, είναι ένας από τους ισχυρότερους τρόπους για να αυξήσετε την διείσδυσή σας στην αγορά.

Εστίαση στην καλύτερη λύση

Το iPhone και το Android έχουν μια ξεχωριστή φήμη στην αγορά και η μεγάλη τους πελατειακή βάση αυξάνεται συνεχώς με μεγάλη ταχύτητα. Αυτή η αύξηση έχει καταστήσει επιτακτική την ανάγκη για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να σχεδιάσουν τις πιο ανταγωνιστικές λύσεις και τις ειδικές υποδομές iPhone που μπορούν να επιτρέψουν στους πελάτες σας την εμπειρία παγκόσμιας κλάσης και να προσφέρουν μια βαθιά διείσδυσή στην αγορά.

Ευστροφία

Έχοντας συνεργαστεί στενά με τις πιο ευέλικτες επιχειρήσεις, οι προγραμματιστές μας διαθέτουν πλούσια εμπειρία και τεράστια γνώση για να σας προσφέρουν την πιο ενδιαφέρουσα ανάπτυξη εφαρμογών που επικεντρώνεται στον εμπλουτισμό της εμπειρίας των χρηστών και συγχρόνως βοηθά στην οικοδόμηση μιας ισχυρής ταυτότητας ανάμεσα στο τεράστιο ακροατήριο που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές iPhone για να διευκολύνουν τη ζωή τους.

Υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας 

Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας και χτίζουμε τις εφαρμογές που δεν είναι μόνο ελκυστικές και δελεαστικές αλλά και προσφέρουν την καλύτερη δυνατή χρηστικότητα στους χρήστες. Εξετάζουμε βαθιά, αναλύουμε και αξιολογούμε τους πιο σημαντικούς παράγοντες ευχρηστίας που απαιτούνται από τους πελάτες-στόχους σας και σχεδιάζουμε τις εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους και διευκολύνουν τη χρηστικότητα. Από το ελκυστικό σχεδιασμό για εύκολη πλοήγηση και απλή διασύνδεση, συνδυάζουμε μια ποικιλία χαρακτηριστικών για να εξασφαλίσουμε την ομαλή εμπειρία στο κοινό-στόχο σας.

Καλύτερη εμπειρία και γνώσεις

Οι προγραμματιστές μας σας προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό εμπειρίας και γνώσεων που τους επιτρέπουν να διαμορφώσουν, να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν τις εφαρμογές για κινητά που εστιάζονται στην ηγετική θέση στην αγορά. Η τεράστια εμπειρία επέτρεψε στους προγραμματιστές μας να αποκτήσουν τις πιο σχετικές γνώσεις και να αναπτύξουν μια συγκεκριμένη επιχειρησιακή γνώση που τους επιτρέπει να προβλέπουν τη χρηστικότητα οποιασδήποτε εφαρμογής για μια συγκεκριμένη επιχείρηση ή την τροποποίηση που απαιτείται ή τη σχεδίαση. Έτσι, προσλαμβάνοντας μας για το έργο ανάπτυξης σας εξασφαλίζουν τις πιο σχετικές υπηρεσίες διαβούλευσης και ανάπτυξης.

Επικοινωνηστε

Προσφέρουμε τις πιο εξελιγμένες και πλούσιες σε λειτουργίες εφαρμογές για smartphones Android που είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να αφήνουν εντυπωσιακό αντίκτυπο στους χρήστες. Είναι ο συνδυασμός διακριτών χαρακτηριστικών και λειτουργικότητας υψηλής απόδοσης των εφαρμογών που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε μια ξεχωριστή θέση στην αγορά.

Βαθιά και ευέλικτη γνώση της βιομηχανίας

Χρησιμοποιούμε την πολύπλευρη εμπειρία και τη βαθιά γνώση της βιομηχανίας από τους προγραμματιστές μας και παράλληλα με τις ανάγκες σας, ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε τις καλύτερες εφαρμογές για τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.

Ειδική κωδικοποίηση

Η πλατφόρμα Android διαθέτει  μια σημαντική ποικιλία στο υλικό και έτσι η ανάπτυξη ενός Android app δεν είναι εύκολο έργο για έναν κοινό προγραμματιστή. Εκτός από τα προσόντα, είναι επίσης σημαντική η γνώση της βιομηχανίας και η βαθιά διείσδυση στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος που εστιάζουμε στην προηγούμενη εμπειρία, ενώ προσλαμβάνουμε προγραμματιστές Android. Έτσι ο προγραμματιστής μας συνεργάζεται στενά με τα έργα σας και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη κωδικοποίηση είναι σε θέση να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που θέτουν οι παραλλαγές υλικού του Android.

Επικοινωνια

Το Windows Mobile χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές φορητές συσκευές για να προσφέρει ομαλή εργασία και συγχρόνως με αυτό το κινητό λειτουργικό σύστημα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες όπως η εφαρμογή iPad, το .Net framework κλπ. Η ανάπτυξη εφαρμογών των Windows απαιτεί βαθιά γνώση των πλαισίων ASP.net, VB.net και Microsft.Net μεταξύ άλλων.

Διακεκριμένοι προγραμματιστές

Η ευέλικτη ομάδα διακεκριμένων προγραμματιστών με εμπλουτισμένη εμπειρία μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. Είμαστε καλά εξοπλισμένοι με τους πιο πλούσιους πόρους υλικού και λογισμικού για να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας. Δουλεύουμε στο Windows Mobile SDK που χρησιμοποιεί την καλύτερη έκδοση του Visual Studio. Όλος ο σχεδιασμός και ο συντονισμός της υποδομής μας στοχεύουν να σας προσφέρουν τις ευέλικτες υπηρεσίες, την ισχυρή ανάπτυξη και τις πιο πρακτικές λειτουργίες คามากร้า 100.

Ικανότητα

Οι προγραμματιστές μας είναι απόλυτα ικανοί να συνεργαστούν στενά μαζί σας και σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες. Γνωρίζουμε τις πιο βασικές απαιτήσεις οποιασδήποτε επιχείρησης και την ανάγκη μιας προσαρμοσμένης εφαρμογής για κινητά Windows που να μπορεί να ανταποκριθεί στις πιο πιεστικές απαιτήσεις.

Οι πιο προσαρμόσιμες δεξιότητες

Έχοντας συνεργαστεί με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μικρών, οι προγραμματιστές μας διαθέτουν τις καλύτερες δεξιότητες για να σας προσφέρουν τη πιο σχετική λύση χωρίς να φουσκώνετε τον προϋπολογισμό σας.

Επικοινωνια