Ανάπτυξη E-commerce 2018-06-12T13:20:57+00:00

ΑΝΑΠΤΥΞΗ E – Commerce

Loading...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ

Επιθυμείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας; Μεταβείτε σε πύλες ηλεκτρονικού εμπορίου. Ναι, το ακούσατε σωστά. Σήμερα, είναι η εικονική παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο που παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της επιχείρησής σας. Τώρα, η έννοια του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει γίνει μια αναγκαιότητα χωρίς την οποία καμία εταιρεία δεν μπορεί να σκεφτεί να έχει ανάπτυξη προς το καλύτερο. Και εμείς, στην Active Solutions λύσεις είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αποτελεσματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου.

Παρέχοντας ποιοτικές και προσαρμοσμένες πύλες ηλεκτρονικού εμπορίου, η ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων προγραμματιστών μας παραμένει πάντοτε σε επαφή με την πρόσφατη τάση της συγκεκριμένης βιομηχανίας για να δώσει παραγωγικά αποτελέσματα. Η προσέγγισή μας με γνώμονα τα αποτελέσματα θα βοηθήσει σίγουρα την επιχείρησή σας να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα με πολύ οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Χρησιμοποιούμε και δουλεύουμε με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως Woocommerce, Nopcommerce, Opencart, Magento καθώς και παρέχουμε την δυνατότητα δημιουργίας Custom E-shop.

Παράλληλα με όλα αυτά δίνουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα διασύνδεσης και με ERP συστήματα.

Αφήστε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να ευημερήσει συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με αυτήν คามากร้า 100.

Επικοινωνια