Σχετικά με εμάς 2019-11-12T08:46:08+00:00

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΥΣΗ

Η Active Solutions προσφέρει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό και δημιουργία εξειδικευμένων εφαρμογών, δημιουργία και προγραμματισμό Τηλεφωνικών Κέντρων ASTERISK-IP, ανάλυση και κάλυψη μηχανογραφικών αναγκών, σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, εγκατάσταση δικτύων και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Αντιμετωπίζουμε την κάθε επιχείρηση ως ξεχωριστή, αναλύουμε τις ανάγκες σας και εφαρμόζουμε τις κατάλληλες λύσεις για σας. Η αφοσίωση αυτή οδηγεί στην δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημά μας.

Αναζητούμε προκλητικά έργα που παράγουν μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Τα σωστά εργαλεία. Η σωστή λύση.

Πάντα έχουμε σαν γνώμονα να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία για την ανάλογη εργασία. Πάντα θέλουμε οι λύσεις μας να παραμένουν στον χρόνο και οι υπηρεσίες μας να σας αφήνουν ικανοποιημένους!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είμαστε δημιουργικοί

Η εμπειρία μας στο χώρο και τα πολλά χρόνια ενασχόλησης με τον προγραμματισμό μας έχουν δώσει την άνεση να μπορούμε να είμαστε καινοτόμοι και δημιουργικοί με όλα τα έργα μας.

Έχουμε γνώση

Η ενασχόληση μας με το αντικείμενο και η προσοχή που δίνουμε μας έχει φέρει στο σημείο να έχουμε μια σφαιρική γνώση πάνω σε όλους τους τομείς της ηλεκτρονικής πραγματικότητας.

Είμαστε αποφασισμένοι

Εαν δεχτούμε και αναλάβουμε κάποιο έργο για πελάτη μας είτε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία, οποιαδήποτε εμπόδια και αν προκύψουν είμαστε αποφασισμένοι να την φέρουμε εις πέρας.

Δουλεύουμε πανελλαδικά και έχουμε βοηθήσει πελάτες παγκοσμίως.

0
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
Ποτήρια Καφέ
0
Ωρες Εργασίας