Τηλεφωνικά Κέντρα 2018-06-12T13:22:47+00:00

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Loading...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ

Η εταιρεία μας πέρα από τις standalone εφαρμογές και ότι έχει σχέση με to ίντερνετ, εδώ και χρόνια ασχολείται και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο των τηλεφωνικών κέντρων. Ασχολούμαστε με Asterix Voip ,  προγραμματισμό custom dialplan και ivr με τηλεφωνικά κέντρα, αυτοματισμούς, και σιασύνδεση τηλεφωνικών κέντρων με άλλα συστήματα. Για οποιαδήποτε ερώτηση σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε τι προσφέρουν τα τηλεφωνικά κέντρα Asterisk

Η Εταιρία μας ασχολείται συστηματικά τα τελευταία 10 χρόνια με τις νέες τεχνολογίες, με επιτυχία εφαρμόζοντας λύσεις στου πελάτες της και έχοντας σκοπό και στόχο την συνεχή τεχνολογική ανάπτυξη.

Οι Εταιρείες και οι Οργανισμοί, τα τελευταία 60 χρόνια χρησιμοποιούν παραδοσιακά τηλεφωνικά κέντρα (συστήματα PBX ), που απαιτούν χωριστά δίκτυα για τις τηλεπικοινωνίες και χωριστά δίκτυα για τα δεδομένα τους.

Με την τηλεφωνία VOIP (Voice over IP), λειτουργούν και οι τηλεπικοινωνίες αλλά και τα δεδομένα σε ένα κοινό δίκτυο, κερδίζοντας πολλά τεχνολογικά και οικονομικά οφέλη μέσα από την διαχείριση του προγράμματος Asterisk, όπως: ομαδοποίηση χρηστών, Τηλεδιασκέψεις, Προαπαντητικά μηνύματα, Πολλαπλά μενού, Ουρές αναμονής με μουσική της επιλογής σας, Φωνητικό ταχυδρομείο (voice mail), Καταγραφές και διαχείριση εισερχόμενων & εξερχόμενων κλήσεων, ανταλλαγή μηνυμάτων, μεταφορά του κέντρου σε όποιο τερματικό ορίσετε, σύνδεση με PC, Laptop, Smartphones (Apple, Android, Windows), ενιαίο περιβάλλον και ενοποίηση απομακρυσμένων κτηρίων με ΕΝΑ VoIP τηλεφωνικό κέντρο Asterisk, προγραμματισμοί για αποκλεισμούς και ανά εσωτερικό, πρωτόκολλα ασφάλειας στις επικοινωνίες με δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης, τροποποίησης και εξέλιξης κ.λ.π..

Τα τηλεφωνικά κέντρα Asterisk μπορούν να εγκατασταθούν στην πιο μικρή Εταιρεία έως τον μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο Οργανισμό και μάλιστα ενοποιώντας το πλήθος των ανεξάρτητων ή απομακρυσμένων κτηρίων τους, αλυσίδων καταστημάτων, Ομίλους Εταιρειών κ.λ.π..

Με τα τηλεφωνικά συστήματα VοIP οι χρήστες δεν περιορίζονται στην πραγματοποίηση και τη λήψη κλήσεων μέσω του δικτύου IP, αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις παραδοσιακές τηλεφωνικές γραμμές για τη διασφάλιση υψηλότερης ποιότητας και διαθεσιμότητας κλήσεων. Με τη χρήση μιας VoIP gateway οι εισερχόμενες γραμμές PSTN/ISDN/PRI τηλεφώνου μπορούν να μετατραπούν σε VοIP/SIP. Έτσι η VoIP gateway δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να δεχτεί και να κάνει κλήσεις με το κανονικό δίκτυο τηλεφωνίας, όπως και με τα κλασσικά τηλεφωνικά κέντρα.

Τα συστήματα VοIP PBX με πρόγραμμα Asterisk, παρέχουν άνεση κινήσεων και ευελιξία στις Επιχειρήσεις και στις περιπτώσεις που αναπτύσσονται και επεκτείνονται κτηριακά η διαχείριση των υποδομών είναι πολύ ευκολότερη από αυτή των παραδοσιακών PBX μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες των τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

Πόσο ασφαλές είναι το VoIP;

Τα συστήματα VoIP μπορούν να εγκατασταθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου (VPN, SSL), ώστε να παρέχουν την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια.

Επικοινωνηστε