Υπηρεσίες Cloud Storage 2018-06-12T13:22:00+00:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CLOUD STORAGE

Loading...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ

Τι είναι το cloud storage;

Η ιδέα είναι απλή, λειτουργική και επιτρέπει ουσιαστικά στον χρήστη να ανεβάζει (upload) τα αρχεία του στο Internet, και ύστερα να αποκτά πρόσβαση σε αυτά μέσα από έναν οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet, smartphone ή γενικά δικτυακή συσκευή, απλά με τη χρήση ενός password.

Πλεονεκτήματα του cloud storage

Το βασικό πλεονέκτημα του cloud storage είναι καταρχάς το μειωμένο κόστος, καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας και να τα μοιραστείτε με όσους επιθυμείτε, χωρίς να γεμίζετε σκληρούς δίσκους που μόνο τοπικά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Αφετέρου, θα έχετε στη διάθεσή σας την ασφάλεια που προσφέρει μια μεγάλη και αξιόπιστη εταιρεία για τα πολύτιμα δεδομένα σας, δίχως να ανησυχείτε κατά πόσον το anti-virus software ή το firewall που διαθέτετε στο PC σας θα είναι επαρκές για την προστασία τους. Παράλληλα, θα έχετε ένα backup εκτός του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, μιας και οι υπηρεσίες αυτές διαθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες αυτόματου backup.

Περαιτέρω, ο online αποθηκευτικός χώρος αποδεικνύεται η πιο ευέλικτη λύση στην περίπτωση των smartphones και tablets, όπου η φορητότητα αποτελεί το βασικό ζητούμενο και η πρόσβαση σε αρχεία multimedia κ.ο.κ. δεν θα απαιτεί μεγάλο αποθηκευτικό χώρο από τη συσκευή σας, καθώς όλα θα είναι διαθέσιμα στο… σύννεφο.

1TB

20μήνας

2TB

23μήνας

5TB

38μήνας

10TB

60μήνας
Επικοινωνηστε