Υπηρεσίες Hosting 2018-06-12T13:21:30+00:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HOSTING

Loading...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ

Τι είναι το Web Hosting;

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει σε οργανισμούς και άτομα να δημοσιεύουν έναν ιστότοπο ή μια ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Ένας οικοδεσπότης Ιστού ή ένας παροχέας υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια επιχείρηση που παρέχει τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την προβολή του ιστότοπου ή της ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο. Οι ιστότοποι φιλοξενούνται ή αποθηκεύονται σε ειδικούς υπολογιστές που ονομάζονται διακομιστές.

Όταν οι χρήστες του Διαδικτύου θέλουν να προβάλουν τον ιστότοπό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση ιστότοπου ή το domain σας στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Ο υπολογιστής τους θα συνδεθεί με τον διακομιστή σας και οι ιστοσελίδες θα τους παραδοθούν μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε και να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με την Active Solutions μπορείτε να αποκτήσετε έναν όνομα domain, τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την φιλοξενία ιστοσελίδων που είναι όλα συσσωρευμένα σε μία συνδρομή.

1 Χρόνος Hosting

601 χρόνος

2 Χρόνια Hosting

1002 χρόνια

3 Χρόνια Hosting

1503 χρόνια
Επικοινωνηστε