Υπηρεσίες Service & Αναβάθμισης 2018-06-12T13:22:33+00:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SERVICE & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

Loading...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ

Η Active Solutions παρέχει τεχνικούς με εμπειρία, ικανούς να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σας έχει προκύψει είτε αυτό οφείλετε σε υλική ζημιά (Hardware) είτε σε δυσλειτουργία λογισμικού (Software).

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της ποιοτικής υποστήριξης που παρέχουμε αποτελεί η σωστή και προσεκτική διάγνωση. Ο πελάτης ενημερώνεται επακριβώς και επεξηγηματικά σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθώς και για τον τρόπο και το κόστος της επίλυσής του, ώστε να αποφασίσει προς το συμφέρον του.

Προσφέρουμε δωρεάν διάγνωση της βλάβης, εάν ο υπολογιστής σας έχει γίνει πιο αργός, εάν έχετε προσβληθεί από ιούς και πολλά διαφημιστικά pop-up παράθυρα στο internet, εάν το σύστημα έχει καταρρεύσει (μπλέ οθόνη κτλ.), εάν κολλάει το internet, εάν δεν ανοίγουν προγράμματα, μπορείτε να μας αφήσετε το σύστημά σας και εμείς θα σας καλέσουμε πίσω. Μπορείτε λοιπόν, ανά πάσα στιγμή να μας φέρετε τον υπολογιστή σας για μια δωρεάν διάγνωση των προβλημάτων του คามากร้า 100!

Στην περίπτωση όπου στον υπολογιστή σας απαιτείται εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε για εσάς οποιαδήποτε έκδοση Windows κατέχετε και να διαμορφώσουμε το περιβάλλον στα μέτρα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εάν προϋπήρχε κάποια άλλη εγκατάσταση, Θα επαναφέρουμε τα αρχεία σας αφού πρώτα τα ελέγξουμε και τα καθαρίσουμε από ιούς ή άλλα επιβλαβές στοιχεία. Θα εγκαταστήσουμε τους πιο ενημερωμένους οδηγούς συσκευών ώστε η κάρτα γραφικών, η κάρτα ήχου και οι λοιπές συσκευές του υπολογιστή σας να λειτουργήσουν με την βέλτιστη απόδοσή τους. Θα εγκαταστήσουμε για εσάς τα αγαπημένα σας freeware προγράμματα ώστε συνδέοντας των υπολογιστή και πάλι στον χώρο σας, να νιώσετε πως αυτός είναι ο Δικός σας υπολογιστής και πως επιτέλους είναι στα καλύτερά του!

Γέμισε ο σκληρός σας δίσκος και θέλετε να αποκτήσετε περισσότερο χώρο χωρίς όμως να χαθεί κάτι από τα αρχεία του δίσκου που ήδη έχετε? Τα προγράμματά σας τρέχουν πολύ αργά και χρειάζεστε ίσως λίγη μνήμη (Ram) παραπάνω? Μήπως θέλετε να παίξετε πιο καινούργια παιχνίδια αλλά η κάρτα γραφικών σας πάλιωσε και χρειάζεστε καινούργια? Η μήπως χρειάζεστε μια γενική αναβάθμιση της μητρικής πλακέτας και του επεξεργαστή ώστε να «ξανανιώσει» ο υπολογιστής σας? Ότι κι αν χρειάζεστε σχετικά με την αναβάθμιση του υπολογιστή σας είμαστε σε θέση να σας το προσφέρουμε άμεσα και οικονομικά και πάντα με προσεκτικές μεθόδους εγκατάστασης συσκευών.

Επικοινωνηστε