Υπηρεσίες Website Speed Optimization & Anti-hacking 2018-09-10T11:21:26+00:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEBSITE SPEED OPTIMIZATION & ANTI-HACKING

Loading...

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ

Τι είναι το website speed optimization;

Με την υπηρεσία βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδας θα πραγματοποιήσουμε μόνο έναν πλήρη έλεγχο των σελίδων του website σας και θα φροντίσουμε ώστε να προσφέρετε στους επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στη σελίδας.

Δουλεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της Google και της Yahoo για ταχύτερη φόρτωση και καλύτερη κατάταξη SEO. Θα αναλύσουμε τους κώδικες HTML και CSS της ιστοσελίδας σας αλλά και τα γραφικά για να εντοπίσουμε όλες τις προβληματικές περιοχές και να τους κάνουμε απλοποιημένους και αποδοτικούς.

Βελτιωμένη εμπειρία για τους πελάτες και τους επισκέπτες σας: Οι υπάρχοντες πελάτες αλλά και οι πιθανοί πελάτες σας θα εκτιμήσουν μια γρήγορη ιστοσελίδα σε όλο το φάσμα των συσκευών καθώς τους επιτρέπει να δούνε αυτά που θέλουν ακόμα πιο γρήγορα. Καλύτερη, πιο αξέχαστη εμπειρία πλοήγησης σημαίνει περισσότεροι τρόποι για να αναπτύξουμε τη φήμη του δικτυακού μας τόπου από στόμα σε στόμα.

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι μέρος της εικόνας της.: Κάθε αλληλεπίδραση που έχουν οι πελάτες σας με την επιχείρηση-εταιρεία σας, είτε αυτοπροσώπως είτε online, επηρεάζει την “εικόνα” της. Μία ιστοσελίδα που αργεί να φορτώσει, δημιουργεί εκνευρισμό στον χρήστη που το πιο πιθανό είναι να εγκαταλείψει άμεσα την σελίδα. Δεν θα θέλατε να κρατάτε έναν πιστό πελάτη σε αναμονή εάν ήταν ακριβώς μπροστά σας. Ένα βελτιστοποιημένο site μπορεί να εξασφαλίσει ότι ο πελάτης θα λαμβάνει ακριβώς την ίδια εμπειρία υπηρεσίας σε όλες τις αλληλεπιδράσεις του.

Μεγιστοποιήστε τις πωλήσεις: Ο χρόνος φόρτωσης σελίδας είναι ένας από τους μεγάλους παράγοντες για να αποφασίσετε αν ο χρήστης παραμένει στην ιστοσελίδα σας ή κατευθύνεται αλλού. Στην πραγματικότητα, έρευνες δείχνουν ότι έχετε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Όσο λιγότερος χρόνος δαπανάται για φόρτωση, τόσο περισσότεροι άνθρωποι μένουν στην ιστοσελίδα σας για να δουν τι έχετε να προσφέρετε.

Το website optimization έχει να κάνει με την συνολική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας. Είναι η διαδικασία σε ελεγχόμενο πειραματικό περιβάλλον της βελτίωσης της ιστοσελίδας σας καθώς και των σελίδων προορισμού της ιστοσελίδας σας ώστε να επιτύχει τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων που γίνεται χωρίς κάποιον προκαθορισμένο στόχο είναι εκ των πραγμάτων καταδικασμένη και δεν πρέπει να γίνεται για το καλό της βελτιστοποίησης και μόνο คามากร้า 100.

Τι είναι το Anti-hacking;

“Αυτός ο ιστότοπος έχει παραβιαστεί” είναι η ειδοποίηση από την Google που δεν θέλει να λάβει κανένας:

Όλη η σκληρή δουλειά σας μπορεί να μοιάζει σαν χαμένος χρόνος, προσπάθεια και χρήματα σπαταλημένα, αλλά μην απελπίζεστε. Η υπηρεσία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Active Solutions θα επισκευάσει τον ιστότοπό σας και θα προστατεύσει τον ιστότοπό σας από περαιτέρω επίθεση.

Οι συνέπειες ενός ιστότοπου με hacking είναι εκτεταμένες και σοβαρές: χαμένα αρχεία, καταστροφή του SEO, blacklisting και πολλές ακόμα πιο σοβαρές όπως κλοπή προσωπικών στοιχείων είτε πιστωτικών καρτών.

Οι έρευνες δείχνουν ότι η επαγγελματική πειρατεία ηλεκτρονικών υπολογιστών εξελίσσεται, μαζί με μικροσκοπικούς εγκληματίες και οπορτουνιστές, που μπορούν να καταστρέψουν την καλή κατάσταση μιας επιχείρησης ή ενός ατόμου με ελάχιστες προσπάθειες. Υπολογίστηκαν σαράντα τρία εκατομμύρια ιστοσελίδες που χάθηκαν πέρυσι, καθιστώντας την υπηρεσία επιδιόρθωσης ιστοτόπων της Active Solutions απαραίτητη για κάθε σοβαρή επιχείρηση με επενδύσεις στο Διαδίκτυο.

Επικοινωνηστε