Υπηρεσίες 2019-11-12T08:52:21+00:00

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ

Ανάλυση και Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Λογισμικού και Προγραμμάτων

Ανάλυση και Σχεδιασμός από την ActiveSolutions σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντε με γνώμονα την απόδοση της δουλειάς για τον πελάτη μας.Η κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών περνάει από συγκεκριμένη διαδικασία στην ActiveSolutions ώστε να πετύχουμε: คามากร้า 100

  • Σωστή ανάλυση των στόχων και των προσδοκιών για το αποτέλεσμα.
  • Καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά project που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
  • Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες και εφαρμογές στις μηχανές ανάζητησης -κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων – στα social media όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Eάν η κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει εταιρική και προϊoντική παρουσίαση της εταιρίας σας, τότε χρειάζεστε ιστοσελίδες με εντυπωσιακό σχεδιασμό αλλά και εύχρηστο menu πλοήγησης.

Εάν ο στόχος είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο τότε όλη η εμπειρία του χρήστη πρέπει να γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα.

Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να σκεφτόμαστε σαν χρήστης – πελάτης, και να φροντίζουμε όλη την διαδικασία: από την στιγμή που θα αναζητήσει κάποιο προϊόν, την προσθήκη του προϊόντος στο καλάθι αγορών, τον υπολογισμό των εξόδων αποστολής, την πληρωμή με πολλαπλούς τρόπους, το check out. Όλη η εμπειρία πρέπει να είναι εύκολη για όλους ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του eshop.

Οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.

Εμπιστευτείτε την ActiveSolutions η οποία εξειδικεύεται επί πολλά έτη επιτυχημένα στην κατασκευή ιστοσελίδων και έχει  πλούσιο πελατολόγιο ιστοσελίδων ώστε να σας προσφέρει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές. Αναθέστε μας να σας δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας σε κόστος χαμηλό και ανταγωνιστικό.

Σχεδιασμός Εφαρμογών

Όλα ξεκινάνε από την ιδέα. Με προσεκτικό σχεδιασμό, σωστό κώδικα και την ομαλή διαχείριση της διαδικασίας. Λεπτομερή προσχέδια όλων των λειτουργιών της εφαρμογής. Από την αρχιτεκτονική μέχρι την τελική πιο σύνθετη εφαρμογή, αυτή είναι η αφετηρία μας.
Η ανάλυση και ο σχεδιασμός είναι το κλειδί για την επιτυχία της εφαρμογής σας. Η εφαρμογή σας θα πρέπει να είναι και να δείχνει άψογη, να ξεχωρίζει. Μπορούμε να μετατρέψουμε την ιδέα σας σε μία πλήρως λειτουργική εφαρμογή. Πραγματοποιούμε δοκιμές σε διαφορετικές συσκευές, για να δίνεται η καλύτερη εμπειρία στον τελικό χρήστη, χωρίς λάθη και δυσλειτουργίες (bug-free user experience).
Όταν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της εφαρμογής, προχωρούμε στη διαδικασία βελτιστοποίησης. Η εφαρμογή διατίθεται πλέον στο πελάτη, αλλά η δουλειά δεν τελειώνει εκεί. Η εφαρμογή οφείλει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Αν χρειαστεί, επανασχεδιάζονται νέες υπηρεσίες συντήρησης που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη.  Η εφαρμογή πρέπει να συμβαδίζει με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να ανανεώνεται / εμπλουτίζεται συχνά. Διασφαλίζουμε ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο συμβαίνει αλλά προσθέτει συνεχώς αξία στην εφαρμογή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Επικοινωνηστε

Ανάπτυξη και Δημιουργία Ιστοσελίδων, Λογισμικού και Προγραμμάτων

Η ActiveSolutions ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού για περισσότερα από 10 χρόνια. Οι προγραμματιστές φροντίζουν για τη διαμόρφωση και συνεχή εξέλιξη των προτύπων για την υλοποίηση ευρείας κλίμακας εφαρμογών, με σκοπό τη βελτιστοποίηση του κόστους και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων για τον πελάτη. Με βάση αυτή την εμπειρία, δημιουργούμε σύγχρονες εφαρμογές, με νέες  τεχνολογίες υλοποίησης (MVC, JAVA, PYTHON κλπ).

Τα περιβάλλοντα που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη καθορίζονται κάθε φορά από τις ειδικές απαιτήσεις του έργου. Έτσι εξασφαλίζεται η δημιουργία αξιόπιστων και ευέλικτων λύσεων λογισμικού, που είναι σε θέση να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του πελάτη και να εξασφαλίσουν την αποδοτικότητα της επένδυσης του.

Με γνώμονα τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, η ActiveSolutions χρησιμοποιεί για την ανάλυση και τη δημιουργία, μια μεθοδολογία υλοποίησης, η οποία είναι εξελικτική, προσθετική και αντικειμενοστραφής, και βασίζεται σε ανάπτυξη μέσω πρωτοτύπου, επιτρέποντας έτσι την ταχεία και βέλτιστη υλοποίηση εφαρμογών για ποικίλες πλατφόρμες (cloud, desktop, mobile, κ.λπ.).

Η εταιρία επίσης αναπτύσσει συνεχώς τις τεχνικές δεξιότητες και τις γνώσεις των στελεχών της, σύμφωνα με τα εργαλεία και τις μεθοδολογίες των κυρίαρχων τεχνολογικών κατευθύνσεων.

Επικοινωνια

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων, Λογισμικού και Προγραμμάτων

Παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών υποστήριξης που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε απαίτηση και ανάγκη. Υποστηρίζουμε τα ήδη υπάρχοντα project σας καθώς και αυτά που δημιουργούμε μαζί. Με την αξιοποίηση του εξειδικευμένου προσωπικού μας που διαθέτει ισχυρές δεξιότητες και μεγάλη εμπειρία σε θέματα εφαρμογών και συστημάτων, παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη με χρήση προηγμένων εργαλείων και τεχνολογιών και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

  • Υπηρεσίες υποστήριξης (Help Desk) μέσω τηλεφώνου ή e-mail
  • Υπηρεσίες υποστήριξης με εξειδικευμένους προγραμματιστές
  • Υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης προβλημάτων με χρήση εξειδικευμένων εργαλείων
  • Υπηρεσίες τεχνικής επίλυσης προβλημάτων που αφορούν σε δεδομένα, εφαρμογές ή διαδικασίες
  • Υπηρεσίες τροποποίησης εφαρμογών σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις πελατών, όπως Reports, νέες λειτουργίες ή διαδικασίες κλπ.
Επικοινωνια

Τα σωστά εργαλεία για τη σωστή λύση. Κάθε φορά.

Λόγος Νούμερο 1

Η ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού απαιτεί τη σε βάθος κατανόηση των απαιτήσεων του πελάτη.Η υψηλή εξειδίκευση και η πείρα σε μεγάλης κλίμακας έργα, σε συνδυασμό με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εφαρμογές λογισμικού και προγράμματα, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας / αξίας για τους πελάτες της Active Solutions και όχι μόνο!

Λόγος Νούμερο 2

Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη ιστότοπων είναι μια τέχνη με βαθιά επιστημονική προσέγγιση. Η δημιουργία ιστοσελίδων απαιτεί τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στη δημιουργική σχεδίαση και την πρωτοποριακή απλότητα στη χρήση. Επιπλέον το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ο πλέον ανερχόμενος τομέας της ελληνικής οικονομίας. Αξιοποιήστε την πείρα μας στην ανάπτυξη e-shops για να απευθυνθείτε στην αγορά με τον πιο άμεσο τρόπο.

Λόγος Νούμερο 3

Πολλοί επισκέπτες ενός site χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για την περιήγησή τους στο internet και συνεχώς αυξάνονται. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να τους προσφέρετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.Στην Active Solutions έχουμε θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητές συσκευές,στοχεύοντας τόσο στον τελικό καταναλωτή όσο και στις υπηρεσίες προς τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να εκτιναχθεί!

Μέσω δημιουργικών ιδεών, καινοτομίας & υψηλής αποφασιστικότητας

Ας Ξεκινησουμε!